su kaçağı tespiti No Further a Mystery

Wiki Article

İstanbul’da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tespiti hizmetimizi Tıkanıklık Merkezi olarak son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla sizlere hızlıca ulaştırıyoruz.

Boğaziçi Tesisat İstanbul’da profesyonel olarak hizmet veren ve en çOkay tercih edilen firmalardan biridir.

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek parça konarak onarımı yapılır.

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çAlright uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Su kaçağının yerini bulma işlemi konusunda kullanılan bazı teknik ekipmanlar bulunuyor. Bu ekipmanları aşağıda sıraladık peki evde cihaz olmadan su kaçağının yerini bulma nasıl yapılır bu konuda sayfamızın sonunda detaylı anlatım bulabilirsiniz.

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

This Internet site is employing a safety assistance to safeguard itself from online attacks. The action you just executed brought on the safety Option. There are numerous actions that su kaçağı tespit would induce this block like submitting a specific phrase or phrase, a SQL command or malformed info.

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

İlk olarak alt kata akan su sadece su kaçağı tespit temiz su tesisatından olmayabilir. İkincisi su sızıntısı temiz su tesisatı (sıcak ve soğuk su), pis su tesisatı su tesisatçısı veya kalorifer tesisatından da kaynaklanabilir.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında su kaçak tespiti çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı su tesisatçısı bu konuda measurement yardımcı olacaktır.

Report this wiki page